Agenda

Wandeldialoog Lekker in je vel

10 juni 2023

10 juni 2023

Lekker in je vel zitten is heel persoonlijk. De een voelt zich goed in een mooie jas, en de ander wil lekker afzien met sporten. Hoe voel jij je als je lekker in je vel zit? Zijn er manieren waarop je zelf kan zorgen om beter in je vel te zitten? Hierover gaan we wandelend met elkaar in gesprek met daarna een picknick in de zon.

Wandel je mee? Deze zaterdagochtend 10 juni wijken we voor één keer uit naar het Amstelpark. Tussen 9:45 en 10:00 uur verzamelen we bij de hoofdingang van het Amstelpark (tegenover de Arent Janszoon Ernststraat).

Meld je hier aan! Meld je alsjeblieft vooraf aan zodat we weten wie er komt lunchen. Om 12:00 uur picknick-lunchen we op het gras bij de vijver.

Je naaste met dementie: hoe doe je dat?

21 juni 2023

21 juni 2023

Lukt het je ook te kijken naar wat je naaste nog wel kan. Waar ligt jouw grens? Hoe is het als vanuit je cultuur wordt verwacht dat je voor je naaste blijft zorgen, terwijl het steeds moeilijker wordt? Salih Gürbüz komt vertellen over de dementie van zijn inmiddels overleden moeder. In samenwerking met het Alzheimer Trefpunt.

Woensdag 21 juni van 19:30 tot 21:30 uur in Buurthuis De Berlage, Lekstraat 13a (Rivierenbuurt).

Meld je hier aan! Klik hier voor meer informatie.

Slavernij in de Oost

9 augustus 2023

9 augustus 2023

Dialoog rondom de slavernij in de Oost. Ons koloniale verleden in de Oost is een onderbelicht onderdeel van onze Vaderlandse geschiedenis.

Woensdag 9 augustus van 19:30 tot 21:30 uur in de Oranjekerk (Tweede van der Helststraat 1-3).

Meld je hier aan! Klik hier voor meer informatie.

Wil je meer weten over wat Dialoog in Actie doet?

Wil je op de hoogte blijven van wat Dialoog in Actie doet?

Ariëlle Brouwer

Wandeldialoogbegeleider

De wandeldialoog is de meest natuurlijke vorm om een verdiepend gesprek te voeren. In beweging, in de natuur, met aandacht voor je innerlijke verhaal en dat van anderen – een verrijking!