Agenda

Wandeldialoog Grenzen

8 april 2023

8 april 2023

Waar denk jij aan bij grenzen? Zie je ze als een beperking, als een veiligheid, een uitdaging? Weet je waar jouw grenzen liggen en die van anderen? Grenzen kan je bewaken, aangeven, respecteren of verleggen. We gaan wandelend in gesprek over onze grenzen.

Wandel je op zaterdagochtend 8 april van 10 tot 12 uur mee in het Amsterdamse Bos? We beginnen bij De Boswinkel, Bosbaan 5.

Meld je hier aan! Klik hier voor meer informatie. Download hier de flyer.

Elkaar vinden

21 april 2023

21 april 2023

Een Goed Gesprek met en voor Marokkaanse en Turkse vrouwen. Elkaar vinden, elkaar weten te vinden? Hoe ziet eenzaamheid eruit? Niet alleen maar je toch eenzaam voelen. Begrijpen en begrepen worden.

Vrijdag 21 april overdag (tijd volgt) in De Buurman (in het Amstelhuis) Amsteldijk 35, zij-ingang aan de Ceintuurbaan..

Meld je hier aan! Klik hier voor meer informatie.

Vrijheid

3 mei 2023

3 mei 2023

De oorlog in Oekraïne doet ons nog weer beseffen hoe belangrijk vrijheid is. Hoe vier jij je vrijheid? Of valt er pas wat te vieren als er geen grenzen meer zijn, als we in het reine met ons koloniaal verleden zijn, als er geen discriminatie is, als iedereen zijn energierekening kan betalen, als …

Woensdag 3 mei van 19:30 tot 21:30 uur in de Oranjekerk (Tweede van der Helststraat 1-3).

Meld je hier aan! Klik hier voor meer informatie.

Wandeldialoog Lekker in je vel

13 mei 2023

13 mei 2023

Lekker in je vel zitten is heel persoonlijk. De een voelt zich goed in een mooie jas, en de ander wil lekker afzien met sporten. Hoe voel jij je als je lekker in je vel zit? Zijn er manieren waarop je zelf kan zorgen om beter in je vel te zitten? Hierover gaan we wandelend met elkaar in gesprek.

Wandel je op zaterdagochtend 13 mei van 10 tot 12 uur mee in het Amsterdamse Bos? We beginnen bij De Boswinkel, Bosbaan 5.

Meld je hier aan! Klik hier voor meer informatie. Download hier de flyer.

Wil je meer weten over wat Dialoog in Actie doet?

Wil je op de hoogte blijven van wat Dialoog in Actie doet?

Ariëlle Brouwer

Wandeldialoogbegeleider

De wandeldialoog is de meest natuurlijke vorm om een verdiepend gesprek te voeren. In beweging, in de natuur, met aandacht voor je innerlijke verhaal en dat van anderen – een verrijking!